Viewing posts from: March 2019

Steun ons in De 1000 km van Kom Op Tegen Kanker

Geplaatst door Marcel Pauwels in Nieuws | Gepubliceerd op 2019-03-29 14:04

Elke dag krijgen 112 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben.

Als een klein lichtpuntje aan een donkere hemel, kunnen zij rekenen op de hulp van Kom Op Tegen Kanker. Een organisatie die opkomt voor het recht van patiënten op de beste behandeling en zorg.

Kom Op Tegen Kanker ontvangt geen overheidssteun en is dus volledig afhankelijk van de steun van Vlamingen om haar activiteiten te kunnen verderzetten.

Bij P&S Bedrijfsconsultants en KMG Boekhouding willen we graag onze bijdrage leveren. Daarom slaan we de handen in elkaar en doen we mee met “De 1000 km van Kom Op Tegen Kanker”. Een actie waarbij we samen met duizenden anderen vier dagen lang fietsen tegen kanker.

Over de professionele grenzen heen, fietsen we als één team tijdens het hemelvaartweekend mee in het peloton van “De 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker”.

De netto-opbrengst van deze tiende editie gaat, net als vorig jaar, volledig naar klinisch onderzoek dat een directe meerwaarde biedt voor de kankerbehandelingen én waarvoor er onvoldoende interesse is bij de farmaceutische industrie.

We zetten onze fietshelm op, we klikken onze schoenen in de pedalen en trappen de ziel uit ons lijf in de strijd tegen kanker.

Om het startgeld van € 5000 te verzamelen hebben we jouw steun nodig. Elke euro, groot of klein, telt.

Wil je ons team helpen? Dan kan dit door: • een online gift via https://www.1000km.be/team/live-life-kmg • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van “GIFT” (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170015264

Vanaf € 40 is je gift fiscaal aftrekbaar. Kom samen met ons op tegen kanker en hoop met ons mee op een toekomst zonder kanker!